ت

تابلوسازي ايرانيان (عضو رسمي اتحاديه ) مجري تابلو هاي كامپوزيت

ساخت و نصب تابلوهاي شعب و نمايندگي شركتهاي بزرگ در سراسر ايران 
همراه با نمونه كارهاي بسيار زيبا
شركت Alusingen ورق هاي كامپوزيت را از سال 1969 در آلمان، با همكاري شركت BASF ابداع كرد. شركت صنعتي Alusuisse، شركت  Alusingen را خريداري كرد كه متعاقباً شركت بزرگ و چندمليتي Alcan در سال 2000 مالكيت آن را به دست آورد (امروزه با نام Rio Tino شناخته مي شود.) از آن زمان تاكنون نام تجاري Alcobond با اين محصول پيوند خورده است، درست مانند محصولات دو شركت ((Jeep)) يا ((Rockwool)).
Alusingen حق انحصاري توليد محصولات Alcobond را به مدت 20 سال، در بين سال هاي 1971 تا 1991 در اختيار داشت. استفاده از اين ماده در طول تاريخ مرسوم است. امروزه پانل هاي كامپوزيت در نماهاي ساختماني به كار مي روند. اين ماده در اصل متشكل از دو ورق آلومينيوم با ضخامتي به اندازه 5/0 متر و پلي اتيلن (LDPE) با ضخامتي به اندازه 3 ميلي متر است. ضخامت كل به همراه لايه هاي چسبنده و چسب ها حدود 4 ميلي متر است.
به طور عمده، اين محصول با به كارگيري سه نوع تكنولوژي متفاوت توليد مي شود: اكستروژن، ورقه ورقه شدن با نوارهاي چسبنده پيش ساخته و تلفيقي از اكستروژن و ورقه ورقه شدن.
صرف نظر از ابداع اين محصول در سال 1969، در واقع در اواسط دهه 80 بود كه اين ماده به عرصه معماري راه پيدا كرد و معماران به كاربرد آن پي بردند.
به محض اتمام حق انحصاري، اين محصول به طور گسترده اي جنبه تجاري به خود گرفت و همچنين به لحاظ تجاري از بازدهي بسياري برخوردار بود. از اين رو، در كنار ديوار نماهاي آلومينيومي و شيشه، پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي كاملاً در صنعت نماي ساختماني به برتري دست يافتند و در حال حاضر شهرهاي مدرن بسياري وجود دارند كه تقريباً به طور كامل با اين مصالح ساخته شده اند. تا امروز برج العرب، نماد شهر دبي، معيار معتبري براي ارزيابي كاربرد اين ماده به شمار مي رود. از ديگر پروژه ها مي توان به هتل العرب، ساختمان كارخانه ميتسوبيشي، برج هاي النصر در دوحه قطر و نمونه هاي ديگر اشاره كرد.
اين پانل ها ضمن دارا بودن خواص ضدآلايندگي، مقاومت در مقابل آتش و استحكام مناسب به دليل بهره مندي از تكنولوژي نانو (پوشش فشرده) خصوصيات منحصر به فرد ديگري نظير خود تميزي و مقاومت در برابر مواد اسيدي به دليل تاثير اشعه فرابنفش را نيز دارد.
به اين ترتيب با توجه ويژگي هاي فوق هنگام استفاده از ورق نانو در مقايسه با ساير ورق ها ديگر نگراني در خصوص تميز نمودن سطوح نما به خصوص در مورد ساختمان هاي بلند مرتبه وجود ندارد. اين ورق ها بيشتر در ساختمان هاي بلند مرتبه، هتل هاي مجلل، مراكز همايش مهم، فرودگاهها، پمپ هاي گاز استفاده مي شود
در مورد كامپوزيت
 براي پوشش نماي بيروني و يا دكوراسيون داخلي ساختمان ها به صورت ديواره، پارتيشن و سقف كاذب كار برد بسيارفراواني دارد اين ورق ها متشكل از دو لايه ورق آلومينيومي در پوسته هاي بيروني و يك لايه از مواد پلي اتيلن و يا مواد نسوز كاني در وسط 
مي باشد. ورق هاي كامپوزيت با توجه به ضخامت، نوع آلياژ آلومينيومي لايه ها، نوع رنگ بكار رفته در پوسته بيروني و نوع مواد بكار رفته در لايه مياني تنوع وسيعي را به ورق هاي مذكور مي دهد كه هر كدام از انواع آن كيفيت و كاربرد معيني را دارا ميباشد. مقاومت نسبت به تغييرات آب و هوايي محيطي(رطوبت، حرارت و اشعه خورشيد) يكي از برجسته ترين خصوصيات ورق هاي آلومينيوم كامپوزيت در مقابل شرايط محيطي مي باشد، در كشورهاي گرمسير و مرطوب ورق آلومينيوم كامپوزيت بي رقيب مي باشد، به دليل وجود پلي اتيلن فشرده در مركز دو لايه آلومينيوم، ورق كامپوزيت بهترين عايق حرارتي مي باشد كه  باعث صرفه جويي در اتلاف انرژي در ساختمان مي شود، همچنين به دليل سطح بسيار صاف و صيقلي براي آلومينيوم، اشعه نور خورشيد را باز تابانيده و كمترين حرارت را از اشعه خورشيد جذب مي نمايد. همچنين ورق آلومينيوم از مقاوم ترين فلزات در مقابل رطوبت مي باشد و زنگ نمي زند و تغييررنگ آن در مقابل ساير مصالح ساختماني نما كمتر است.
ورقهاي كامپوزيت آلومينيوم متشكل ازسه لايه شامل دو لايه ورق از جنس آلومينيوم به ضخامت3 تا 0/5 ميليمتر و يك لايه از مواد پلي اتيلني به ضخامت 3 الي 5 ميليمتر مي باشد لايه خارجي داراي يك پوشش استر اپوكسي رزين ويك لايه PVDF جهت تثبيت رنگ مي باشد. روي سطح ورق كامپوزيت با يك لايه فيلم محافظت مي شود.
پوشش نماي ساختمان با پانلهاي بزرگ يا كوچك آلومينيومي در ابعاد دلخواه به ضخامت 4 ميلي متر متشكل ازدو لايه ورق آلومينيوم و هسته داخلي آنها از پلي اتيلن و يا مواد معدني ضد حريق وپوشش رويه از جنس رزينPVDF  ،اصطلاحا(آلومينيوم كامپوزيت پنل) خوانده ميشود. 
مزييت هاي سيستم (آلومينيوم كامپوزيت پانل):
زيبايي و درخشندگي نماي ساختمان در ظاهر آلومينيومي.
نگهداري آسان نما. 
ايجاد ايزولاسيون صوتي وحرارتي. 
تنوع  رنگ فوق العاده و تقريبا نامحدود. 
ثبات فوق العاده و عمر طولاني در مقابل شرايط گوناگون جوي. 
امكان انتخاب و اجراي سطوح بسيار پيچيده در قوس. 
امكان انجام انواع ماشين كاري، خم كاري، سوراخ كاري ورق.
امكان اجراي نصب سريع و دقيق. 
استحكام فوق العاده در برابر نيروي زلزله. 
مقاوم در برابر لرزش هاي ناشي از باد و صداهاي نا خواسته آن. 
قابلييت تنظيم كامل در مراحل نصب و حتي پس از پايان نصب. 
استفاده از حداقل تجهيزات آهني و عدم تماس آلومينيوم و آهن در نما. 
مقاوم در برابر شوك هاي حرارتي.
سبكي فوق العاده نسبت به مصالح سنتي و كاهش هزينه فولاد مصرفي در سازه بنا.
مزيت هاي سيستم Aluminium Composite Panels(آلومينيوم كامپوزيت پانل)
زيبايي و درخشندگي نماي ساختمان در ظاهر آلومينيومي.
نگهداري آسان نما.
ايجاد ايزولاسيون صوتي و حرارتي.
تنوع رنگ فوق العاده و تقريبا نامحدود.
ثبات فوق العاده و عمر طولاني در مقابل شرايط گوناگون جوي.
امكان انتخاب و اجراي سطوح بسيار پيچيده در قوس.
امكان انجام انواع ماشين كاري،خم كاري، سوراخ كاري ورق.
امكان اجراي نصب سريع و دقيق.
استحكام فوق العاده در برابر نيروي زلزله.
مقاوم در برابر لرزشهاي ناشي از باد و صداهاي ناخواسته آن.
قابليت تنظيم كامل در مراحل نصب و حتي پس از پايان نصب.
استفاده از حداقل تجهيزات آهني و عدم تماس آلومينيوم و آهن در نما.
مقاوم در برابر شوك هاي حرارتي.
سبكي فوق العاده نسبت به مصالح سنتي و كاهش هزينه فولاد مصرفي در سازه بنا.
سيستم هاي نصب ورق هاي كامپوزيت پانل آلومينيوم :
سيستم ثابت نصب ورق هاي كامپوزيت پانل آلومينيوم (FIX):
در اين سيستم ورقها به صورت ثابت با اتصالات پيچ و پرچ و نبشي به سازه آهني اتصال داده مي شود.
سيستم ريلي نصب ورق هاي كامپوزيت پانل آلومينيوم (Hang):
در اين روش ورق هاي كامپوزيت بعد از برش و مونتاژ شيارهاي چكمه اي خورده و بر روي ريل هاي آلومينومي قابل رگلاژ نصب شده وامكان برداشت هر پانل به صورت جداگانه مي باشد.
ورق كامپوزيت پانل آلومينيوم
ورق هاي كامپوزيت از جمله مصالح پيشرفته معماري مدرن مي باشدكه بيش از بيش مورد توجه طراحان و مجريان ساختمان قرارگرفته و استقبال و كاربري فراوان اين محصول بعنوان يكي از مصالح مورد استفاده در نماي ساختمانها بيانگر، كيفيت مناسب و عدم وجود هرگونه محدوديت در طراحي و اجراي آن ميباشد.
قابليت‌هاي ورق‌هاي كامپوزيت پانل آلومينيوم :
سبكي وزن
تنوع شكل پذيري
مقاومت بالا
ابعاد متنوع
مصالح زير سازي سبك
براي نما سازي و نوسازي نما مناسب است
مقاومت بالا در برابر شرايط سخت آب و هوايي
تنوع رنگ
ايمني بالا در برابر زلزله
قابليت تعويض و تعمير
از بين بردن محدوديت در استفاده از ايده هاي مختلف طراحي
كامپوزيت پانل آلومينيومي مقاوم در برابر آتش :
پانل مقاوم در برابر آتش متشكل از لايه اي از ورق آلومينيومي در پائين و بالا، ماده مركب غير ارگانيك كند كننده سرعت سرايت شعله به ساير نقاط و مواد ضد حريق در اندازه نانومتري در مركز پانل مي باشد.
عيار اين ماده كه متشكل از اكسيژن، مواد ريز غير طبيعي و انواع زيادي از مواد با تراكم مولكولي بالا است، بسيار بالا مي باشد. اين ماده داراي خاصيت پايداري در برابر شرايط آب و هوايي متغير و عملكرد فوق العاده است و نه تنها مشكل ضد حريق نبودن پانل كامپوزيت آلومينيومي را بر طرف مي كند بلكه به طور چشم گيري عملكرد ديناميكي قسمت هاي خم و يا تاشو پانل را كه ضعيف ترين بخش يك پانل مركب آلومينيومي مي باشد، بهبود مي بخشد. هر دو سطح با درجات پخت متفاوت توسط روش Coil coating پوشش داده مي شوند.
پايداري بالا در برابر پوسته شدن رنگ و مسطح بودن پوشش :
كامپوزيت پانل آلومينيوم در دماي بالا با مواد سفت كننده مولكولي با عملكرد بالا پيوندي مي يابد تا به بالاترين سطح از لحاظ پايداري در برابر پوسته شدن برسد.
سبكي و پردازش ساده كامپوزيت پانل آلومينيوم :
كامپوزيت پانل آلومينيوم به علت سبكي خود كه مي تواند منجر به كاهش فاجعه در زمين لرزه ها شود به آساني قابل پردازش مي باشد. سلسله مراتبي همچون بريدن، تسطيح كردن، نورد كردن و چند نوع شكل دهي با زاويه قائمه با ابزار ساده نجاري قابل انجام مي باشد تا كار نصب پانل سريع و راحت شده و در نتيجه از ميزان هزينه ها بكاهد. همچنين قابليت انعطاف پذيري پانل ها در ابداع طرح هاي بديع، كمك زيادي به طراحان كرده است.
خصوصيت ضد حريق ممتاز كامپوزيت پانل آلومينيوم:
لايه مركزي پانل از مواد پلي اتيلن غير سمي داراي خصوصيات پايداري در برابر آتش ساخته شده است. دو لايه سطحي از جنس آلومينيوم مي باشند كه به سختي مي سوزند و در برابر آتش ايمن مي باشند.
سادگي نگهداري كامپوزيت پانل آلومينيوم :
در مكانهايي كه ميزان آلودگي بسيار شديد باشد نيز پانل كامپوزيت براحتي با مواد پاك كننده و شوينده هاي طبيعي تميز مي گردد.
پايداري در برابر ضربه( كامپوزيت پانل آلومينيوم)
پايداري در برابر ضربه و سختي پانل در حد بالايي مي باشدو لايه پوششي در برابر خم شدن نمي شكند و در شرايط وزش باد و يا طوفان شن تخريب نمي گردد.
بي نياز به شستشو (كامپوزيت پانل آلومينيوم)
از ويژگي هاي ورق كامپوزيت تميز ماندن آن است. رنگ اين ورق حاوي نوعي رزين مي باشد كه باعث مي شود الكتريسيته ساكن در ورق بوجود نيايد و گرد و غبار به ورق جذب نشود.
قابليت تعويض پانل ها (كامپوزيت پانل آلومينيوم)
در صورت بروز هرگونه مشكل به دليل سيستم هاي موجود در نصب اين قابليت وجود دارد كه بتوان پانل آسيب ديده را تعويض كرد.

تنوع اجرا (كامپوزيت پانل آلومينيوم)
قابليت هاي بالاي اين مصالح باعث مي شود كه بتوان از سيستم هاي متنوعي استفاده كرد. هم در زيرسازي آهن و هم در زيرسازي آلومينيومي.
سرعت اجراي بالا (كامپوزيت پانل آلومينيوم)
فاكتورهاي مهمي از قبيل ابعاد در اجرا استفاده از مصالح زير سازي سبك، ماشين آلات پيشرفته در سرعت بالاي اجراي اين نوع نما تأثيرگذار مي باشد.
قابليت اجراي بالا (كامپوزيت پانل آلومينيوم)
برش، خم كردن، شيار دادن، انحنا دادن و ديگر پردازش ها روي اين ورق به آساني و با استفاده از ابزارآلات معمول انجام مي شود.
كاربردهاي آلومينيوم كاپوزيت پنل :
نماي خارجي ساختمان
بازسازي نماهاي قديمي
دكوراسيون داخلي
پمپ بنزين ها
تابلوي فروشگاه ها
غرفه هاي نمايشگاهي
پوشش سقف ها
ورق آلومينيوم كامپوزيت پانل با پوشش اسپكترا (طيف رنگي)
طرح رنگين كماني و طيف گونه آلومينيوم كامپوزيت پانل با پوشش Spectra الهام گرفته شده از طبيعت است. سطح پوشش Spectra بوسيله چند لايه رنگ و يك پوشش با درخشش بالا پوشش داده شده است كه احساس رنگارنگي و همواري بصري را القاء مي كند. عكس العمل نور، سطح چند لايه رنگ، انعكاس و انكسار نور، جذب نور، همه رازهاي طيف رنگ Spectra است. پوشش Spectra سطح خارق العاده اي از زيبايي را در دكوراسيون داخلي و خارجي به نمايش مي گذارد. خصوصيات = » مقاومت عالي در برابر حريق » وزن كم، مقاومت بالا، پايداري و صلبيت مناسب و همواري سطح پانل » عايق بسيار مناسب حرارت و صوت » سهولت عمليات برش و نصب » نگهداري و شستشوي آسان مشخصات: ضخامت كامپوزيت پانل آلومينيوم = 4 ميليمتر عرض پانل = 1250 ميليمتر طول پانل = 3200 ميليمتر رنگ ها: متنوع رنگ = در هر يك از آيتم ها طيف رنگ بين دو رنگ با توجه به تغيير زاويه ديد متغير مي باشد. همچنين در شبانه روز با تغيير ميزان نور شاهد طيف رنگ متفاوتي خواهيم بود. ورق آلومينيوم كامپوزيت با پوشش خشدار اين پنل از دو لايه ورق مقاوم در برابر خوردگي تشكيل يافته كه توسط يه هسته پلي اتيلن به يكديگر متصل شده¬اند. پوشش آلومينيوم نما بصورت خش دار مي باشد. بخاطر ظاهر بسيار زيبا و مدرن اين نوع از پنل بسيار مناسب جهت نماي خارجي، دكوراسيون داخلي، طراحي آشپزخانه و مبلمان مي باشد.(آلومينيوم خش دار توسط روش آنودايز (اكسيداسيون انديك) با خش هاي حقيقي عميق تشكيل مي شود . ورق آلومينيوم كامپوزيت با پوشش Nano –PVDF ورق آلومينيوم كامپوزيت با پوشش Nano –PVDF پاسخي براي مشكل مشتريان در شهرهاي بزرگ است.چسبيدن ذرات غبار بر روي نماي ساختمان كه نماي ساختمان هاي مدرن را پس از مدتي تيره و چرك مي كند، تبديل به يك مشكل بر روي همه نماهاي خارجي شده است. تميز كردن نما مستلزم ايجاد داربست و يا پيش بيني بالابرهاي مخصوص جهت شستشوي نما مي باشدكه دردسر بزرگي است. حال اين مشكل با پوشش جادويي Nano –PVDF تا حد زيادي مرتفع گرديده است. به خاطر خاصيت Self –Cleaning (خود شويي) اين پوشش جديد هر روز محبوبيت بيشتري در بازار پيدا مي كند.
خصوصيات ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم نانو :
وزن كم، مقاومت بالا، پايداري و صلبيت مناسب و همواري سطح پانل
مقاومت در برابر شرايط مختلف جوي، مقاومت در برابر اسيدها و مواد قليايي
قابليت خودشويي، ميزان گرد و غبار بر روي سطح نما كمتر از پوشش هاي ديگر بوده و با ريختن آب و يا بارش باران ذرات غبار تا حدود زيادي پاك مي شوند.
سهولت عمليات برش و نصب
نكته مهم: پديده Lotus –Effect (اثر نيلوفر آبي) بهترين شاخصه و مثال نانوتكنولوژي در صلبيت مي باشد. برگ هاي نيلوفر آبي هيچ وقت با غبار پوشيده نمي شود. پس از يك باران شديد غبارهاي برگ نيلوفر آبي بوسيله قطرات درشت باران به پايين مي لغزد.
كامپوزيت پنل آلومينيوم طرح سنگ : ورق هاي آلومينيومي طرح سنگ به عنوان نمونه پيشرفته از ورق هاي به بازار عرضه شده است . مزيت اين ورق ها نسبت به سنگ بسيار بيشتر است . اين ورق ها شامل طرح¬هاي متنوع و گوناگوني از انواع سنگ است كه بسيار در نماي ساختمان ها به كار مي رود و در توليد آنها از 3 لايه پوشش رنگي لمينيت شده بروي سطح آلومينيوم استفاده مي شود .
كامپوزيت پنل آلومينيوم طرح چوب : اين نوع ورق گونه ديگري از كامپوزيت است كه همانند طرح فلز هم در داخل و هم در خارج كاربرد وسيعي دارد . رويه اين ورق ها از يك لايه لمينيت شده است .
مراحل توليد ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم
ساخت ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم 4 مرحله دارد :
1.
آماده سازي 2.روكش كردن 3.كامپوزيت 4.نهايي سازي
1.آماده سازي: پانل هاي هموار كه با استنلس استيل روكش شده اند از صفحه هاي آلياژ بسيار مرغوب آلومينيوم- منيزيم تهيه مي گردند كه وارداتي مي باشند. ورقهاي آلومينيوم با تكنولوژي شركت مربوطه دريافت مي شود، پس گرد و غبار و ناخالصي از روي سطح ورق پاك مي شود و نواري از اكسيد روي ورق را مي پوشاند . بدين ترتيب نيروي چسبندگي ورق كامپوزيت افزايش مي يابد.
2.
روكش كردن: دومين مرحله در توليد ورق كامپوزيت است كه از طريق تجهيزات دقيق روكش كاري انجام مي شود . اين كار در اتاقهاي خالي از گرد و غبار انجام مي شود كه باعث مي شود كيفيت روكش و ظاهر آن حفظ شود بعلاوه عمليات دقيق در كوره ها، كيفيت روكش ها از نظر انعطاف پذيري و مقاومت در برابر آتش تضمين مي نمايد .
3.
كامپوزيت: ابتدا در مرحله توليد كامپوزيت جداسازي انجام مي¬شود . خط توليد اتوماتيك گرمايي كامپوزيت نه تنها پانل را صاف و هموار مي كند بلكه مهمترين تاثير تكنولوژيكي را گذاشته و قدرت را در پانل افزايش مي دهد. پانل آلومينيومي جلويي و پانل آلومينيومي پشتي با چسبي قوي و محكم به يكديگر پسبانده مي شود .
4.
نهايي سازي: مرحله صيقل دهي است، اين كار يعني به عمل آوردن كامپوزيت از نظر طول، عرض و قطر كه هدف آن مطابقت محصول با استانداردهاي مربوط به پارامترهاي مختلف مقررات ملي مي باشد . ورق كامپوزيت از پلي اتيلن با وزن بسيار كم به عنوان ماده اوليه استفاده مي كنند كه مي تواند وزن پانل را تا حد زيادي كاهش دهد .
ورق آلومينيومي كامپوزيت چيست ؟
ورق كامپوزيت يك ماده اي است كه از تركيب آلومينيوم و پلاستيك به دست مي آيد . لايه مركزي آن از يك ماده غير قابل اشتعال به نام پلي اتيلن در دو رنگ سياه و سفيد تشكيل مي شود . اين ماده كه همان هسته مركزي پانل است به عنوان يك عايق حرارتي، رطوبتي و عايق صوتي عمل مي كند .
كامپوزيت يك ماده اي است كه نه تنها در صنعت ساختمان بلكه در صنعت پتروشيمي و حمل و نقل ( اتومبيل، كشتي و هواپيما) نيز كاربرد دارد. از خواص كامپوزيت مي توان به سبك بودن، عايق حرارتي و رطوبتي بودن، قابليت شكل پذيري بالا، مقاومت كششي و فشاري بالا، ضد زنگ بودن، حمل و نقل آسان و قيمت مناسب اشاره كرد . كامپوزيت عموما در صنعت ساختمان به عنوان يك پوشش خارجي و داخلي مورد استفاده قرار مي گيرد .
مختصري درباره ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم SAT :
SAT
يك نوع ورق مركب، متشكل از دو لايه ورق آلومينيوم به ضخامت 3/0 تا 5/0 ميليمتر و هسته مياني از جنس پلي اتيلن و به ضخامت 3 تا 6 ميليمتر مي باشد. پوشش رنگ ورق ها از نوع رزين فلوئور كربن PVDF ساخت كارخانه P.P.G آمريكا با نام تجاري 500 Kynar مي باشد. پوشش رنگ ورقه رزين از نوع استرپلي استر است.
خصوصيات ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم:
سطح هموار به همراه يكنواختي و مقاومت بسيار عالي رنگ
سبكي وزن
تنوع و زيبايي در رنگ
شكل پذيري
ابعاد بزرگ و متنوع
تنوع و سرعت بالا در اجرا به همراه قابليت تعويض پانل
ارسال ضمانت كيفيت محصول توسط بيمه ايران
كاربرد ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم:
نماي خارجي ساختمان
بازسازي ساختمان هاي قديمي
دكوراسيون داخلي، سقف كاذب
ساختمان هاي تجاري و اداري
تابلوهاي تبليغاتي و نمايشگاهي

مختصري درباره ورق كامپوزيت آلومينيوميAlubond USA:
ورق هاي كامپوزيت آلومينيوميAlubond USA محصول كمپاني American Building Technologies inc واقع در آمريكا مي باشد كه در 3 كارخانه اين كمپاني در آمريكا (دنور) ،اروپا( بلگراد) و آسيا (عجمان امارات متحد عربي) توليد ميگردد.Coil آلومينيومي ورق آلوباند در آمريكا توليد شده و دركارخانه هاي ديگر Bonding ميشود.
مشخصات ورق كامپوزيت پنل آلومينيوم:
داراي 6 استاندارد جهاني مي باشد.
پرفروش ترين ورق در دنيا است.
دارنده ضمانتنامه از بزرگترين بيمه گذار كشور، بيمه ايران مي باشد.
داراي سه ركورد استاندارد جهاني مي باشد.
ضخامت ورق 4mm – ضخامت پوسته رويه 0/5mm
ابعاد 1/25*3/20
(هسته مياني از پلي اتيلن)Slow density مقاومت بسيار بالا در مقابل حرارت
لايه آلومينيومي پشت ورق داراي روكش رنگ محافظ( جهت جلوگيري از خوردگي)
پوشش رنگ..
از جمله مزيت هاي اصلي اين محصول مي توان به نكته هاي زير اشاره كرد:
·         سبكي وزن و استقامت بالا
·         سازگاري و انطباق پذيري
·         ماندگاري
·         هماهنگي با محيط پيرامون
·         تنوع رنگ
در دهه اول قرن حاضر، از اين ماده در پروژه هاي ديگري نيز استفاده شد؛ براي مثال، در نماهاي ساختمان هاي برخي از شركت ها مانند كارخانه هاي توليدكننده خودرو و همچنين شركت هاي گاز از اين ماده استفاده شد و گاهي اوقات پانل هاي كامپوزيت اين نماها با رنگ هاي اصلي لوگوهاي اين شركت ها رنگ آميزي شدند.
در سال 2005، توليد پانل هاي كامپوزيت آلومينيوم به طور رسمي تا 16 ميليون مترمربع (در اروپا) افزايش يافت و اين رقم در سطح جهاني، دست كم تا پيش از بحران اقتصادي، در حدود 30 ميليون مترمربع برآورد شده است. از بزرگترين كشورهاي مصرف كننده اين ماده مي توان به كشورهايي چون چين، روسيه و امارات متحده اشاره كرد.
بازار اين محصول تا پيش از بحران اقتصادي با رشد چنداني مواجه نبود و در اين موقعيت در اروپا نيز با كاهش رشد مواجه هستيم چراكه ساخت و ساز به تازگي در كشورهاي اروپايي شروع شده بود و رشد اين محصول در دهه هاي اول قرن جديد در اروپاي شرقي (مانند روماني و لهستان)، كشورهاي عربي خليج فارس و كشورهاي حاشيه اقيانوس آرام با افزايش چشمگيري همراه بود. بدون شك، بحران اقتصادي سال 2008 تأثير بسيار مخربي در اين صنعت بر جاي گذاشت.
امروزه معماران در اين صنعت به دنبال رنگ ها و پرداخت هاي بديعي هستند تا به نماها و پروژه هاي ساختماني روح تازه اي عرضه كنند.
كاربرد و استقبال وراي تصور از اين محصول در نما، نشانگر كيفيت مناسب و عدم محدوديت در كاربرد و طراحي اين محصول است. امروزه شاهد استفاده روزافزون از اين محصول در صنعت ساختمان هستيم. آلومينيوم يكي از رايج ترين عنصر ساختماني است و با كاربرد پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي در ساختمان، مي توان از مزيت هاي آلومينيوم بهره مند شد و افزون بر آن، از ساختار ساختمان حفاظت كرد. از اين پانل ها در پروژه هاي مختلفي استفاده مي شود و قيمت آن ها بسته به كيفيت و مصالح به كاررفته متغير است.
استفاده از آلومينيوم بيش از 100 سال است كه متداول است. هرچند توليدكنندگان حدود 50 سال پيش با پانل كامپوزيت آلومينيومي آشنا شدند. ورق هاي آلومينيوم با فلوريد پلي وينيليدين (PVDF) يا رنگ پلي استر روكش مي شوند. ورق هاي آلومينيوم مشكلاتي براي سازندگان ايجاد كردند و با كاربرد پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي راهكارهاي مناسبي براي حل اين مشكلات عرضه شد.
پانل كامپوزيت آلومينيومي يا پانل هاي ساندويچي نوعي پانل مسطح و متشكل از دو ورق نازك آلومينيوم است كه به يك هسته غيرآلومينيومي متصل است و اين هسته مانند چسب عمل مي كند. اين پانل ها در مقايسه با آلومينيوم مسطح، راحت تر در داخل و خارج ساختمان قرار مي گيرند. پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي (ACPs) به منزله پوشش خارجي ساختمان ها (در نماهاي ساختمان) و عايق به كار مي رود.
كاربرد
از آنجايي كه ورق هاي آلومينيوم شامل پلي اتيلن هستند، اغلب براي عايق كاري به كار مي روند. پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي از كاربردهاي ديگري نيز برخوردار هستند. پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي از كاربردهاي ديگري نيز برخوردار هستند. اين پانل ها در نماي بيروني ساختمان ها، بازسازي نماي ساختمان قديمي و تغيير دكوراسيون و ديوارهاي داخلي، سقف ها، حمام ها و تراس ها استفاده مي شوند.
پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي ارزان قيمت هستند. برخي شركت ها از اين پانل ها مانند پارتيشن استفاده كرده و نماهاي بصري جالب توجهي ايجاد مي كنند.
آيين نامه مربوط به پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي
بحث درباره ويژگي هاي مواد ديرسوز همواره موضوع مهمي در صنعت به شمار مي رود و اين موضوع باتوجه به آتش سوزي هاي اخير در ساختمان هايي با پوشش پانل كامپوزيت آلومينيومي، مانند برج هاي النصر در سال 2007 در قطر (محصولي از شركت Alutile) و ساختمان هاي تجاري در بخارست در سال 2009 (محصولي از شركتExalco-Bond) بيشتر مورد توجه قرار گرفت. اشتعال پذيري در نماهاي ساختمان هميشه مهم ترين عنصر ارزيابي مي شود و استفاده از پوشش هاي نامناسب در نماي ساختمان هنگام بروز آتش سوزي براي ساكنان ساختمان مشكل آفرين خواهد شد.
بايد به اين نكته اشاره كرد كه مصالح ديرسوز براي كاهش اشتعال پذيري يا به تأخير انداختن گسترش شعله آتش به كار مي روند و در برابر آتش مقاوم نيستند؛ چراكه تاكنون هيچ ماده اي در پانل هاي كامپوزيت شناخته نشده است كه در برابر آتش از مقاومت بالايي برخوردار باشد. آيين نامه پيشگيري از آتش سوزي در كشورها به شكل متفاوتي اعمال مي شود و با توجه به نوع ساختمان، بلندي آن و نوع مصالح به كاررفته، متغير است و اين تغيير در ميزان توانايي مصالح در برابر آتش سوزي نيز مشاهده مي شود؛ براي مثال، در آلمان و امارات متحده تعريف بلندي ساختمان و مدت زمان توانايي مصالح در برابر آتش كاملاً متفاوت است و اين تغييرات باعث مي شود پوشش نماهاي ساختماني بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرند؛ مثلاً، در امارات كه يكي از خصوصياتش وجود ساختمان هاي بلندمرتبه در نقاط مختلف است، اين ساختمان ها در فاصله نسبتاً زيادي نسبت به يكديگر قرار مي گيرند و اين موضوع باعث مي شود آنچه هنگام بروز آتش سوزي پيش از هر موضوع ديگري مورد توجه قرار گيرد، پيشگيري از شعله هاي آتش به داخل ساختمان بلند باشد. در چنين شرايطي، نماها و پوشش آن ها بسيار حائز اهميت هستند، اما نبايد حائل هاي ميان طبقات را فراموش كرد، چراكه آتش مي تواند به راحتي از فضاي پشت پوشش ساختماني به داخل ساختمان سرايت كند.
درباره پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي بايد گفت كه قوانين خاصي براي آن ها در نظر گرفته نشده است و هنوز هم برخلاف مصالح سنتي تري چون آجر، بلوك سبك يا سراميك ماده جديدي قلمداد مي شوند.
مزايا
در ده سال گذشته، تنها مي توانستيم پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي را در شهرهاي بزرگ يا در رسانه ها مشاهده كنيم كه چگونه به شهر روح و جلوه اي مدرن مي بخشيدند و امروزه با قدم زدن در شهرهاي بزرگ يا كوچك با كامپوزيت هايي در اشكال و رنگ هاي متنوع مواجه مي شويم كه هدف از كاربردشان، جلب نظر رهگذر و افزايش كارايي نماي ساختمان است. اين مصالح ساختماني نه تنها مانند ديوار نماهاي فلزي مؤثر واقع مي شوند، بلكه به آن ها برتري دارند؛ چراكه در ساختارشان از بافت سبك استفاده مي شود و مي توانند به هر شكلي تغيير حالت دهند و به راحتي در نماي جانبي فروشگاه ها، مدارس، بيمارستان ها و ساختمان هاي اداري نصب شوند.
با كاربرد اين پانل ها در نماها، وجه مدرن و متفاوتي به ساختمان ها عرضه مي شود. برخي افراد با مشاهده پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي در پوشش خارجي ساختمان، به اشتباه تصور مي كنند كه در نماي ساختمان ورق آلومينيومي زينتي به كاررفته است. امروزه در ساختمان ها علاوه بر شيشه از كامپوزيت هاي آلومينيومي نيز در طيف گسترده اي استفاده مي شود.
پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي نسبتاً ارزان قيمت هستند و بسته به نيازهاي كاربر، در اندازه هاي مختلف بريده مي شوند. برخلاف ورق هاي مسطح آلومينيوم، هسته باعث مي شود كامپوزيت آلومينيومي در محل مدنظر به شكل صاف و مسطح قرار گيرد و همين ويژگي موجب مي شود محصول نهايي، صيقلي و جلاداده به نظر رسد. در مجموع، مي توان اين نوع پانل را مطابق خواسته كاربر رنگ يا تزيين كرد. انعطاف پذيري پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي باعث مي شود آن ها برخلاف مصالح ديگر پيرامون سطوح قرار گيرند.
كاربرد پانل ها به عنوان عايق، موجب كاهش هزينه هاي انرژي مي شود. افزون بر اين، هنگام استفاده از پانل ها مي توان بخشي از آن ها را بازسازي كرد. پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي برگرفته از رنگ هاي موجود در طبيعت هستند. بعضي از پانل هاي كامپوزيت ضدباكتري هستند. بدين معنا كه از هسته پلي اتيلن كم وزن با تكنولوژي پيشرفته ساخته مي شوند و روي سطوح ورق هاي آلومينيومي، رنگ ضدباكتري به كار مي رود كه ظاهري زيبا و جالب توجه ايجاد مي كند و باعث جلوگيري از جذب باكتري مي شود. اين نوع پانل ها در برابر آتش مقاوم هستند و از هسته پلاستيكي نسوز و دو لايه ورق آلومينيومي تشكيل شده اند كه نمونه جديدي از ورق هاي كامپوزيت آلومينيومي است. در واقع، هسته پلاستيكي از مقاومت بالايي برخوردار است و ماده نسوز موجود در آن هنگام آتش سوزي هيچ نوع گاز مضري از خود متصاعد نمي كند.
معايب
پس از اينكه پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي به طور وسيعي در دسترس قرار گرفتند و رواج پيدا كردند، شماري از شركت ها به تدريج آن ها و ساير مصالح مشابه را توليد كردند و در نتيجه، هزينه پانل ها كاهش يافتند. شركت ها گاهي اوقات براي جبران ضرر در سود، از كيفيت چشم پوشي مي كنند. پيش از خريد آلومينيوم بايد درباره پيشينه شركت مدنظر تحقيق كرد. در صورت استفاده از محصولي با كيفيت نامرغوب، پانل ها هنگام بروز آتش سوزي به راحتي در معرض آتش قرار مي گيرند.
علاوه بر آنچه گفته شد، آلومينيوم قابل بازيافت است، در حالي كه پانلي كه در قسمت داخلي ساختمان به كار مي رود معمولاً قابل بازيافت نيست. كامپوزيت از مقاومت بالايي برخوردار نيست و با خم شدن سطح به راحتي مي شكند. باتوجه به ضخامت بسيار كم ورق آلومينيومي، كامپوزيت در شرايط جوي نامطلوب مانند باد و طوفان، شكل اصلي خود را از دست مي دهد و همين خصيصه با گذشت زمان منجر به كاهش دوام و استقامت آن مي شود. همچنين ورق آلومينيوم در مقابل آتش شكل اوليه خود را از دست مي دهد و در مهار آتش نقش مؤثري ايفا نمي كند و مواد پلي اتيلن موجود در آن به شعله ور شدن آتش كمك مي كند؛ اما برخي از پانل ها باتوجه به نوع ماده اي كه در هسته آن ها به كار مي رود، در برابر آتش سوزي از مقاومت بالايي برخوردار هستند.
امروزه در پوشش بيروني نماهاي ساختماني از كامپوزيت و داخل ساختمان به شكل ديوار، پارتيشن و سقف كاذب استفاده مي شود. با توجه به نوع مصالح به كار رفته در ساخت پانل هاي كامپوزيت آلومينيومي، مي توان آن ها را با هر نوع شرايط جوي تطبيق و مقاومت آن ها در برابر پوسته يا ورقه ورقه شدن پوشش افزايش داد. علاوه بر اين، پانل ها در برابر ضربه و جدا نشدن لايه ها از يكديگر، مقاوم هستند. در پرتو پيشرفت فناوري مي توان بر معايب اين نوع پانل ها غلبه كرد و با افزايش كارايي آن ها با اطمينان بيشتري از اين ماده در محيط هاي شهري استفاده كرد.
معماري و صنعت ساختمان همسو با ابداع مصالح نوين و تغيير در ساختار فعلي برخي از آن ها پيش مي رود و بي ترديد، پانل ها در اشكال و ساختار مختلف، از اين قاعده مستثني نيستند. در حال حاضر، در تمام شهرهاي كوچك و بزرگ دنيا، به طور وسيعي از اين ماده استفاده مي شود و معماران و طراحان اغلب در تحقق پروژه هاي پيچيده و نوين خود از اين ماده بهره مند مي شوند.

© 2017 showtablo. All Rights Reserved | Design by gnb-web.ir